Евгени Минчев се включи в темата за инцидента с Белослава. Ето

...
Евгени Минчев се включи в темата за инцидента с Белослава. Ето
Коментари Харесай

Евгени Минчев със смайващи думи за Белослава

Евгени Минчев се включи в тематиката за случая с Белослава. 

Ето какво написа в профила си във Facebook:
-->
" Щеше ли певицата Белослава да бъде по медиите, че е „ карала пила “, в случай че беше вуйна Стефка от Поибрене? Не. Леля Стефка щеше да се отърве с дребно наказване и безконечен позор измежду внуци и племеници.

игурно даже нямаше да и спрат версията в бакалията. Но Белослава грее. Тя е нежна и уязвима. Белослава е нужна за наставление. Леля Стефка може да приветства на Белослава, само че Белослава би трябвало да износи срама и поради двете. Тя е женският Христос, който трансформира водата във вино а певицата трансформира пиенето си в един пешкир за умиване на всички отговорни лица. Ще мете ли градинките или ще получи санкция?

Ще и лишават ли книжката, ще и наковат ли самочувствието? Не знам. Бил съм на нейното място, без да съм карал пил. Тъпо е. Защото знаеш, че името ти като че ли е по-важно от обстановката. И си чукът и наковалнята и най- към този момент оня вмирисан въздух сред тях, който би трябвало да излезе, да се отпуши, да направи гърмеж, да се чуе на всички места. Спокойно моето момиче. Добре пристигнала в клуба. Няма неточности, има опит и в това сме вовеки почтени ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР